Πρόεδρος

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Μέσω της ανανεωμένης διαδυκτιακής πλατφόρμας της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού, θα ήθελα να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε ενεργά σε όλες τις δραστηριότητές της, έτσι ώστε να προάγουμε όλοι μαζί τη γνώση, την έγκυρη ενημέρωση αλλά και την εφαρμογή όλων των σύγχρονων πληροφοριών που αφορούν στο μαστό, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και στην θεραπευτική αντιμετώπιση των παθήσεων του.

Κάθε μέλος της εταιρίας μας είναι ευπρόσδεκτο να συμμετέχει με επιστημονικά άρθρα και προτάσεις, μέσω του πολυποίκιλου ηλεκτρονικού περιοδικού  “ΤΑ ΝΕΑ της ΕΧΕΜ ”που θα αναρτάται με ανανεωμένη ύλη κάθε τρεις μήνες.

Κύριος στόχος είναι η ενημέρωση όλων μας για τις σύγχρονες εξελίξεις, τα αποτελέσματα κλινικών μελετών και όποια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα διοργανώνεται από την εταιρία μας, όπως Επιστημονικά Συνέδρια, συμμετοχή σε Πρωτόκολλα, δράσεις των μελών για ενημέρωση και πρόληψη σε ακριτικές περιοχές κ.α.

Θα ήθελα επίσης μέσω αυτής της Ιστοσελίδας, να δοθεί η ευκαιρία μιας διαδραστικής επικοινωνίας με μη ιατρικό κοινό που θα μπορεί να λύσει απορίες και να πληροφορηθεί τη σωστή αντιμετώπιση σε προβλήματα που σχετίζονται με το μαστό.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλα τα μέλη της ΕΧΕΜ και εύχομαι να ανταποκριθείτε στην προσπάθεια αυτή με όποιο τρόπο πιστεύετε ότι μπορεί να προσφέρει στο κοινό συμφέρον όλων μας.

Αθήνα, Νοέμβρης 2017

Ο Πρόεδρος της ΕΧΕΜ

Βασίλης Βενιζέλος  MD , MPhill(UK), FACS

Διευθυντής Μονάδας Μαστού

Νοσοκομείου ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ