ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

«Είμαστε μαζί στη Πρόληψη και Αντιμετώπισή του»

Αγαπητοί συνάδελφοι

Εκ μέρους του Δ.Σ., θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή σας στην πρόσφατη εκδήλωση της Εταιρείας μας στο Μετρό Συντάγματος στις 15&16 Οκτωβρίου 2013.

Η Εταιρεία μας έτυχε ιδιαίτερης προβολής και ο σκοπός της εκδήλωσης πιστεύουμε ότι επετεύχθη στο μέγιστο δυνατό βαθμό: 600 γυναίκες είχαν κατ΄ιδίαν συνάντηση και έλαβαν συμβουλευτικές υπηρεσίες από τους γιατρούς-μέλη μας στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, μοιράστηκαν 40.000 ενημερωτικά φυλλάδια, πάνω από 20.000 γυναίκες επισκέφτηκαν τον χώρο της εκδήλωσης και περίπου 300.000 άτομα που διακινήθηκαν από το Μετρό του Συντάγματος το διήμερο, έβλεπαν την γιγαντοαφίσα της εκδήλωσης με το λογότυπο της ΕΧΕΜ και τα μηνύματα για τον Καρκίνο του Μαστού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους γιατρούς-μέλη μας που προσέφεραν με ενθουσιασμό τις υπηρεσίες τους: κκ.: Αναστασάκου Κ., Αντωνοπούλου Ζ., Αππέσσου Α., Γροσομανίδης Γρ., Καλομοίρη Δ., Κοντός Μ., Κορωνάρχης Δ., Λαζάρου Σ., Μαντάς Δ., Μεταξά Β., Μπακογιάννης Α., Μπαρλιάς Χ., Νασιούλας Γ., Ντουμητρίου Κ., Παρασκευά Π., Παπαδοπούλου Ε., Πεσματζόγλου Γρ., Σταθουλοπούλου Μ., Φλέσας Ι. και Χριστοδουλίδου Ι.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στις εθελόντριες φοιτήτριες κκ.:

Μαρκοπούλου Μαρία, Μουρτζούχου Αγγελική και Γαβαλάκη Ροδιάνθη που ήταν η ακούραστη, κινητήριος δύναμη της εκδήλωσης, όπως και στους 35 εθελοντές φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών – ομάδα μαστού της HELMSIC, χωρίς την βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση τέτοιου μεγέθους.

Ευχαριστούμε επίσης τις γυναίκες των ΜΚΟ: «Αγκαλιάζω»,»Άλμα Ζωής» και Κ.Ε.Φ.Ι., που στήριξαν την εκδήλωση, καθώς και τους χορηγούς μας: Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, GENEKOR, AstraZeneca, Pfizer, DermaCeutical, Εταιρεία Παπαποστόλου και το χορηγό επικοινωνίας περιοδικό FORMA, με την βοήθεια των οποίων έγινε δυνατή η πραγματοποίηση αυτής μας της προσπάθειας.

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στην κα. Οικονομοπούλου Ε. της εταιρείας DISCORSO, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης.

Πιστεύουμε ότι η ΕΧΕΜ για άλλη μια φορά, εκτός από την επιστημονική της δράση, εκπλήρωσε το κοινωνικό της έργο προς τις Ελληνίδες.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μαρκόπουλος